Cappucino

Nacházíte se zde:

Káva FULLCREAM je velmi silnou směsí káv Robusta z kávových plantáží především Indie a Vietnamu doplněná kávou Arabica z plantáží Brazílie.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 553 Kč
Káva EXTRABAR je především z kávových plantáží Brazílie a střední Ameriky /arabika/,  robusta je z kávových plantáží Vietnamu, Indie. EXTRABAR je složen přibližně z poloviny robusty a poloviny arabiky, jedná se tedy o silnější kávu, vynikne v mléčných nápojích.
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 597 Kč
Vynikající směs pro dokonalé espresso, kterému dodává velmi jemný, harmonický a rafinovaný charakter a plné tělo spolu s velmi sametovou pěnou, dokonalá rovnováha jemnosti a živosti. Naše nejprodávanější kavárenská směs.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 682 Kč
Káva CREMABAR je velmi silnou směsí káv Robusta z kávových plantáží především Indie a Vietnamu. 
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 499 Kč
Naše bezkofeinová směs káv odrůdy Arabica pro kávu EXTRADEKA je především z kávových plantáží Kolumbie a Brazílie
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 850 Kč
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme