precizní miska IMS COMPETITION 16/18gr Ø 70 mm pro dvě porce

Nacházíte se zde:
precizní miska IMS COMPETITION 16/18gr Ø 70 mm pro dvě porce
Dostupnost: do týdne


Cena:   605 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

precizní miska IMS COMPETITION 16/18gr  Ø 70 mm pro dvě porce

FUNKCE

TVAR

VELIKOST: Ø 70 mm (B70)

VÝŠKA: 24 mm (H24)

VNITŘNÍ VELIKOST: Ø 60 mm pro páky Ø 58 mm

PRŮŘEZ: bez hřbetu

Tvar: válcový s konvexním dnem

Tvar byl vytvořen I.M.S. aby se dosáhl správného poměru mezi základnou a výškou kávového puku vzhledem k kapacitě. Filtr je válcový s konvexním dnem, aby se během perkolace sbíral kávu směrem ke středu. Tento tvar byl navržen tak, aby využil celý kávový puk, což také usnadňuje sušení a vyloučení.

PERFORACE

I.M.S. perforace je exkluzivní a patentovaná

PERFORATED AREA: Ø 49 mm

oblasti optimalizované ve vztahu k tvaru filtru.

POČET DĚR: 715 Šestiúhelníková mezera (E)

Počet a rozložení perforací je určen k vyvážení dodávky ve vztahu k výšce a tvaru filtru a perforované oblasti.

Průměr průměru: 0,30 mm

Tvar misky: kruhový s průřezem CONICAL.

PERFORACE COMPETITION: Relaminované a rekalibrované.

DOKONČENÍ

TEPELNĚ UPRAVENO: Vlhká povrchová úprava s keramickými vložkami a sušení s kukuřicí

PIKLOVÁNÍ: Pasivace a příprava materiálu

ELEKTROLEŠTĚNÍ: získává hladký povrch s bezkonkurenčními hygienickými a nekontaminujícími vlastnostmi.

KOMPATIBILITA

Ascaso Astoria Bezzera Bfc Bianchi Brazílie Brugnetti Conti D.I.D. L'Orchestrale E61 standard ECM Elektra Expobar Faema Fiorenzato Fracino Grimac Kees Van Der Westen La Marzocco La Nuova Era La Pavoni La Scala Londinium Magister Nuova Simonelli Promac Kvalitní Espresso Rancilio Rocket Royal První SAB Sanremo Slayer SV Synesso VFA Vibiemme Victoria Arduino Wega


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme